MOOOZ Outdoor Green Wall

Met MOOOZ Outdoor Wall kan iedere buitengevel, muur, of schutting worden voorzien van vaste planten of mossen. Het systeem is toepasbaar op bestaande gevels en bij nieuwbouw. De groenwanden van MOOOZ beschikken over een irrigatiesysteem en zijn volledig zelfvoorzienend, waardoor zeer weinig onderhoud nodig is. Het irrigatiesysteem kan eventueel worden uitgebreid met sensoren en een watercomputer. Dankzij de slanke constructie van slechts enkele centimeters nemen de systemen van MOOOZ bovendien zeer weinig ruimte in.

  • Planten

De plantenwand kan worden voorzien van allerlei soorten planten en kan zowel aan de zon- als schaduwzijde worden toegepast. De plantenwand neemt CO2 op, vangt fijnstof af en heeft ’s zomers een sterk verkoelend effect.

  • Mos

Ook is het mogelijk om MOOOZ Outdoor Wall te voorzien van levend mos dankzij onze mosmatten. Deze matten worden opgekweekt met een variatie aan mossen en zijn voor 70 tot 100 procent begroeid bij het plaatsen. De mosmatten zorgen eveneens voor een verkoelend effect in de zomer en vangen fijnstof af. Het mos leeft van de vervuiling uit de lucht. De moswanden van MOOOZ zijn ideaal om te plaatsen op plekken waar weinig zon komt, juist die plekken waar andere planten het vaak moeilijk hebben.

  • MOOOZ Outdoor Green Wall
    MOOOZ Verticable
    MOOOZ Moss Roof
    MOOOZ Indoor Green Wall